У Сербії відбувся чемпіонат з парашутного спорту

0 0
Read Time:49 Second

На 60-му державному чемпіонаті Сербії з парашутного спорту, що проходив з 7 по 10 серпня на аеродромі “Давидовац” під Парачином, перше місце у загальному заліку отримала команда сербської армії “Небесні видри”.

Дві ланки “Небесних видр” у змаганнях посіли перше та третє місця. Найкращим парашутистом змагань і абсолютним чемпіоном став прапорщик Миролюб Яничиєвич, який посів перше місце у дисциплінах “стрибки на точність приземлення” та “Індивідуальні акробатичні стрибки із виконанням комплексу фігур у вільному падінні”, повідомляє портал vs.rs .

Команду “Небесні видри” складають військовослужбовці 63 парашутно-десантного батальйону Спеціальної бригади та Командування Сухопутних військ ЗС Сербії.

Спеціальна бригада – елітне з’єднання сербської армії, що має досвід протидиверсійних, антитерористичних операцій, парашутних десантів, розвідки та операцій бойових плавців. Бригаду створено 2006 року переформуванням та об’єднанням 72 спеціальної, 63 парашутно-десантної бригад, частин 82 морського центру та антитерористичного загону “Кобри”. З’єднання дислоковане на двох базах: “Растко Неманич” у Панчево та “Аеродром” у Ніші. У Панчево розміщені штаб бригади, антитерористичний та розвідувально-диверсійний батальйони. 63 парашутно-десантний батальйон розташований у Ніші.

АНК

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь