Чи прийдуть китайські інвестиції в Хорватію?

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

13 листопада 2014. – Про результати візиту делегації представників китайського бізнесу до Республіки Хорватії пише в статті для РСЕ Еніс Зебич.

Меджимурська жупанія на думку китайських бізнесменів, наразі найкраща територія для фінансових інвестицій у Південній Європі. Таку думку було висловлено за підсумками візиту китайської делегації до Хорватії.

Досі Китай не інвестував у Хорватію значних коштів, і візит китайських бізнесменів мав на меті покращити ситуацію в цій сфері.

Китайці мають наміри експортувати до балканської країни готові вироби, а також приділяти більше уваги інвестиціям. Меджимур’є вони бачать перспективним партнером для бізнесу, а місцеві підприємці зацікавлені у співпраці з китайськими партнерами.

Посол Китаю в Хорватії Ден Ін привітала делегацію з Китаю на чолі з віце-президентом комітету Національних Зборів КНР з фінансових та економічних питань Гу Шеньдзу.

Представники хорватських компаній представили китайським гостям свої проекти і пропозиції в галузі туризму, харчової промисловості та металургії.

Китайців цікавить цей регіон Хорватії, бо тут вже напрацьовані тісні зв’язки з Австрією та Німеччиною, а китайський бізнес зацікавлений у перспективі через хорватський ринок розширюватися і на прилеглі країни. Китайці відзначають, що зв’язок з іншими країнами ЄС з цього регіону простіший і стабільніший, ніж з будь-якої іншої жупанії Хорватії.

Представники КНР пообіцяли докласти всіх зусиль, аби китайські інвестиції таки прийшли до Хорватії і принесли користь обом сторонам.

UP

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь