Македонська поліція застосувала сльозогінний газ проти мігрантів

Біженці на кордоні Греції і Македонії
0 0
Read Time:46 Second

На кордоні Македонії і Греції відбулася чергова акція протесту й сутички з поліцією, в яких взяли участь близько 50 мігрантів з країн Північної Африки й Близького Сходу, повідомляє Reuters.

Біженці на кордоні Греції і Македонії

У зіткнення мігрантів з поліцією довелося втрутитися грецьким силовикам.

Як зазначає агентство, ситуація на македонсько-грецькому кордоні особливо погіршилася останніми днями. У наметовому містечку тимчасового проживання мігрантів неподалік від міста Ідомени з лютого перебуває понад 10 тисяч біженців.

Агентство нагадує, що близько сотні мігрантів отримали поранення в неділю в результаті зіткнень з македонською поліцією, яка застосувала сльозогінний газ і гумові кулі, коли порушники намагалися штурмувати кордон.

Наш позаштатний кореспондент у Скоп’є Димитр Стояновський повідомляє, що інцидент стався якраз під час візиту президентів Македонії, Словенії і Хорватії Гьорге Іванова, Борута Пахора й Колінди Грабар-Кітарович до центру приймання мігрантів у Джевджелії, за кілька сотень метрів від місця події.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, напередодні табір мігрантів у Ідомені з грецького боку кордону покинуло від 800 до 1000 втікачів.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь