Януш-Леон Вишневський напише продовження «С@мотності в мережі»

0 0
Read Time:47 Second

Через шістнадцять років після виходу в світ «С@мотності в мережі» Януш-Леон Вишневський повертається до найвідомішої своєї історії. Письменник вирішив написати продовження повісті.

Фото: Smakksiazki.pl

«Я вирішив написати продовження цієї книжки й весь 2017 рік присвячу цьому проекту», – сказав Вишневський в інтерв’ю виданню Smakksiazki.pl.

Письменник попередив, що нова книжка не буде «С@мотністю в мережі – 2», а лише пов’язане з попередньою історією продовження. Планується, що в центрі оповіді буде син головної героїні першої книжки, дія відбуватиметься через 16 років після подій «С@мотності…» Головний персонаж вже навіть не знатиме, що що таке ICQ (навколо спілкування через ICQ побудовано всю сюжетну лінію бестселера Вишневського. – ред.). Для нього це все неактуальні старожитності, але він теж знайде своє кохання в мережі», – каже автор.

Повість Януша-Леона Вишневського «С@мотність у мережі» стала однією з найпопулярніших у світі польських книжок – лише у Східній Європі її продано понад мільйон примірників.

Євген Шкодун

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь