Вашингтон підтвердив санкції щодо президента Республіки Сербської

0 0
Read Time:47 Second

Документом від 3 лютого 2017 року Міністерство фінансів США офіційно підтвердило санкції проти президента Республіки Сербської Мілорада Додика.

Відомості про Мілорада Додика внесено до санкційного списку американського Мінфіну. Інформацію про чинність санкцій проти Додика підтвердило й посольство США у Сараєві, повідомляє www.faktor.ba.

Після оголошення про застосування щодо нього санкцій всередині січня ц.р. Додик на прес-конференції заявив, що нова адміністрація у Вашингтоні відкличе санкції.

– Це санкції не США, а людей, які програли вибори. Не можна про такі дії [колишньої] адміністрації говорити як про рішення держави, – заявляв Додик.

Одначе рішення адміністрації вже президента Трампа залишити санкції в силі буде, очевидно, цілковитою несподіванкою для лідера боснійських сербів.

Як повідомляв «Український простір», 19 грудня 2014 року Народні збори Республіки Сербської (Боснія і Герцеговина) обрали новий уряд, який знову очолила прем’єр-міністр Желька Цвіянович. За обрання Жельки Цвіянович та її уряду проголосували 44 депутати Зборів, 37 були проти. Цей уряд працює в РС і досі.

Володимир Криницький

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь