Бальцерович звинуватив ПіС у проросійськості

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Колишній віце-прем’єр і міністр фінансів Польщі Лєшек Бальцерович різко висловився на адресу владної партії «Право і справедливість».

У передачі «Крапка над і» ведуча попросила Бальцеровича прокоментувати його твіт, де він написав: «”ПіС” вербально – і, либонь, суб’єктивно – антиросійська. Але ослаблюючи Польщу зсередини й зовні – об’єктивно виступає як проросійська».

Бальцерович підтвердив цю свою думку й наголосив, що зараз Польща саме через політику керівної партії втратила всіх союзників у ЄС і тепер уряд не спроможний захищати національні інтереси Польщі.

«Я не знаю, що там у голові пана Качинського, пана Моравєцького, а тим більше не знаю, що в голові у пана Мацєревича, але я бачу результати й знаю, що вони моторошні. Поки що в Польщі цього ще не видно виразно, але тенденції, якщо така політика триватиме, погіршуватимуться. А в світі ми як Польща вже стали посміховиськом», – сказав Бальцерович.

 

Євген Шкодун

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь