В Україні дозволено трансляцію 4 російських телеканалів

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення обмежила ретрансляцію 78 з 82 російських телеканалів через порушення норм Європейської конвенції про транскордонне телебачення і вимог національного законодавства.

23 лютого регулятор ухвалив вилучити з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України російський телеканал “Охотнік і риболов HD”, повідомляє офіційний сайт Нацради.

Обмеження наклали через трансляцію передачі “Звезда на крючке” за участю полковника ГРУ Генерального штабу ЗС Російської Федерації Євгенія Конопелькіна.

“Передача, що була присвячена службі командира батальйону російського спецназу ГРУ Росії в Чечні є беззаперечним прикладом популяризації спецслужб країни-агресора”, – написав на своїй сторінці в соцмережі “Фейсбук” член Нацради Сергій Костинський.

Рішення щодо обмеження телеканалу до ретрансляції в кабельних мережах України набуває чинності за місяць.

Таким чином, на законних підставах дозволено транслювати програми 4 російських телеканалів, натомість з 2014 року Національна рада обмежила ретрансляцію 78 з 82 російських каналів.

Як повідомлявУкраїнський простір“, Європейська комісія визнала виправданою заборону трансляції у Литві російського телеканалу.

Євген Шкодун

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь