Стало відомо, які професії найнудніші

0 0
Read Time:2 Minute, 1 Second

Колектив сайту Emolument, що спеціалізується на аналізі й дослідженні ринку роботи й зарплати, провів соціологічне дослідження з метою з’ясувати, яка робота викликає найбільшу нудьгу.

За підсумками опитування 1300 працівників було складено рейтинг найнудніших професій у світі, повідомляє Emolument.

Пропонуємо і вам довідатися, для кого робочий час схожий на слимака, що від початку робочого дня до його кінця повзе аж вісім довжелезних одноманітних годин. Перевірте, чи належите ви до тих нещасних, кому доводиться щодня боротися з позіханням на роботі.

Нудьга зелена

Дослідження показало, що найнудніші професії у світі – пов’язані з правом і фінансами. Власне, право теж здебільшого так чи інакше пов’язане з фінансами, а фінанси, як відомо, люблять тишу, феєрверки емоцій фінансам лише шкодять. Відтак, на юридично-фінансовій роботі розважитися не випадає.

Отже, перелік най-найнуднішої роботи на світі (утім, часом ця вада компенсується вельми пристойними зарплатами). Опитані відповідали на запитання, чи вважають свою роботу нудною.

Географія нудьги

Якщо ж розглядати показник невдоволення своєю роботою за країнами, то рейтинг буде такий:

Україна з показником 67% наближається до Великої Британії та Ірландії. А що ви думаєте про свою роботу?

Як повідомлявУкраїнський простір“, шведський депутат запропонував підвищувати продуктивність праці наданням працівникам годинної перерви для сексу.

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь