Болгарський «православний мисливець на мігрантів» купив собі вертоліт і МТ-ЛБ

0 0
Read Time:53 Second

Болгарський “мисливець на мігрантів” Дінко Вілев придбав військовий вертоліт і броньований транспортер, щоб вистежувати “потенційних джихадистів”.

Так він називає всіх мігрантів, які проникають на територію Болгарії з Туреччини, а дозвіл на придбання військової техніки дістав від місцевої влади, інформує www.dailymail.co.uk.

Дінко Вілев – колишній боєць ММА. У мережі став відомий торік, коли почав викладати відео, на якому знято його полювання на близькосхідних мігрантів. Тепер же він має ще й вертоліт, за допомогою якого сподівається краще вистежувати “потенційних джихадистів”.

У його роликах видно, як він з кількома колегами за захопленням ловить у лісах сирійських і курдських біженців. На деяких записах видно жінок і дітей зі зв’язаними за спиною руками, притиснутих до землі чималими тілесами “мисливців”.

“Я це вважаю чимось на зразок спорту. Ви ж не вважатимете спортсмена насильником?”, – каже Вілев.

Тепер він офіційно має дозвіл на свою місію, та ще й, очевидно, фінансову допомогу – нещодавно в соцмережах він хвалився новим “Мерседесом” S-класу.

Утім, така бурхлива діяльність “мисливця” насторожує прокуратуру, яка вимагає фінансового звіту й кримінальної відповідальності за дискримінацію на етнічному й релігійному ґрунті.

Євген Шкодун

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь