Американські генерали відвідали українських десантників під Донецьком

0 0
Read Time:43 Second

Радники стратегічного рівня, американські генерали Джон Абізейд і Нік Паркер відвідали район проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє прес-служба Штабу АТО.

Головна мета візиту – ознайомитися з обстановкою на місці та поспілкуватися з військовослужбовцями, зокрема, з тими, які проходили підготовку за участю американських інструкторів в одному із навчальних центрів Львівщини, зрозуміти, якої допомоги потребує українська армія. Ідеться як про оснащення, так і про підготовку за участю іноземних інструкторів.

Під час зустрічі стратегічних радників із керівництвом оперативно-тактичного угруповання «Донецьк» і керівництвом десантної бригади говорили про оперативну обстановку в регіоні, тактику дій противника.

Американських генералів цікавили питання оснащення українських військових, логістичного забезпечення підрозділів. Окремо розглянули питання медичної евакуації.

Після брифінгу Джон Абізейд і Нік Паркер відвідали командний пункт одного з батальйонів бригади, військовослужбовців якого готували американські інструктори. Радників цікавило, які навички нашим хлопцям знадобилися найбільше під час ведення бойових дій, а чого, можливо, бракує.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь