Сербські ЗМІ після «Томагавків» намагаються довести, що російська зброя таки сильна

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Русофіли всього світу вранці 7 квітня пережили страшенне розчарування: з’ясувалося, що найновіші російські озброєння нічого не можуть протиставити американцям.

Так званий “щит” з російських ЗРК С-300 і С-400 мав “закрити сирійські аеродроми від американських крилатих ракет”. Але саме крилаті ракети безперешкодно й головне – абсолютно точно вразили авіабазу в Шейраті. Розрекламовані ЗРК скромно помовчали.

Після цього російське Міністерство оборони заявило, що перекине в Сирію ще кілька ЗРК і зробить протиповітряний захист Сирії ще потужнішим.

Аж тут в мережі з’являються фото, де “найновіший” російський фрегат “Адмірал Григорович” у Босфорській протоці димить не згірш за свого сумнозвісного колегу Кузю – “Адмірала Кузнецова”.

На тлі такої фрустрації найбільші фанати Росії в світі – серби – мали терміново щось зробити, щоб полегшити розчарування. І таки зробили! Ні з того ні з сього сайт Радіо і телебачення Сербії надумав опублікувати відео про лютневий інцидент, під час якого російські літаки “Су-24” пролетіли над американським кораблем USS Porter, який перебував у міжнародних водах Чорного моря.

Хочеться вірити, що від споглядання цих кадрів сербському глядачу стає трішки легше й він на мить забуває про негаразди з російською військовою технікою, і про те, що винищувачів МиГ-29, які Росія ще півроку тому “подарувала”, Сербія досі не отримала. І невідомо, чи й отримає.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь