Ратифіковано угоду про економічну співпрацю між Україною і Хорватією

0 0
Read Time:42 Second

Верховна Рада України ратифікувала угоду між урядами України й Республіки Хорватії про економічну співпрацю.

Про це інформує прес-служба Верховної Ради України.

Угода між Урядом України та Урядом Республіки Хорватія про економічне співробітництво підписана 27 березня 2013 року. Документ набирає чинності на тридцятий день з дати отримання останнього письмового повідомлення дипломатичними каналами, у якому Договірні Сторони інформують одна одну про завершення внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності зазначеною угодою.

Згідно з текстом угоди, Договірні Сторони в межах свого національного законодавства сприятимуть розширенню і диверсифікації взаємовигідного економічного співробітництва в усіх сферах, пов’язаних з економічним і соціальним розвитком.

Особливий інтерес Сторони виявляють до таких галузей економіки: суднобудування, машинобудування, енергетика та електротехнічна промисловість, інфраструктура, сільське господарство та харчова промисловість.

Як ми повідомляли раніше, згідно з дослідженнями агентства “Блумберг” Україна – в десятці “найнещасніших економік” світу, відтак, економічний розвиток належить до пріоритетних напрямків роботи влади.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь