Реклама НАТО радянським металобрухтом: українські реалії

0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Як можна переконати Івана з Дніпра чи Васілія з Запоріжжя у перевагах НАТО, якщо заклик “Дайош НАТО!” написано на фотці радянського літака сімдесятих років минулого століття?

Про це в своєму блозі пише журналіст Євген Шкодун.

“Рекламувати НАТО радянським металобрухтом – це так по-українськи… – іронізує журналіст. – Не думаю, що хтось тверезий сумнівається в необхідності вступу України до НАТО. Абсолютно підтримую курс на євроатлантичну інтеграцію, абсолютно підтримую внесення змін до Конституції, які закріплять прагнення України стати частиною НАТО.

Не підтримую знаєте чого? Реклами НАТО старим радянським металобрухтом. А саме це дозволяє собі пан Чинний”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни. Історія українського війська

Пан Шкодун наводить зображення однієї з численних реклам сторінки Петра Порошенка в соціальній мережі Фейсбук. На ній гасло “Майбутнє України – в НАТО!” написано на тлі зображення радянського винищувача Су-27, розробленого в другій половині 70-х і прийнятого на озброєння ВПС СРСР на початку 80-х років минулого століття.

“Як можна переконати Івана з Дніпра чи Васілія з Запоріжжя у перевагах НАТО, якщо заклик “Дайош НАТО!” написано на фотці радянського літака сімдесятих років минулого століття? Продуктом ненависного совка!”, – питає автор.

“Як можна закликати українських хлопців боронити Україну від росії лозунгом з російського пропагандистського фільму: “Є така професія – Батьківщину захищати!”? Як всі ці гібридні гібриди уживаються в українських реаліях? І в яке НАТО приведе нас президент, для якого головне – кількість лайків на його сторінці?”, – підсумовує журналіст.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь