Рано розхвалили Дещицю

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

У соціальних мережах піднялася хвиля захоплення в.о. міністра закордонних справ України Дещицею, який буцімто перед посольством РФ у Києві заспівав разом із протестувальниками відому пісню про Путіна, котрий х…ло.

Віртуальні українці навзаводи стали захлинатися від захвату, виписувати компліменти в.о. міністра і обіцяти йому свої голоси на майбутніх виборах.

Утім, сам пан Дещиця у коментарі російському “Еху Москви” повідомив, що він і не хотів такого співати, але був змушений, бо ж люди збиралися йти палити російську амбасаду. І якби Дещиця разом із ними не співав, то йому й не вдалося б спинити людей, і вони зруйнували б посольство.

Тож ніякий пан Дещиця і не герой, йому просто “довелося під тиском заспівати ту гидоту”. І посаду міністра він обіймає, либонь, через силу, з примусу. І взагалі, у відповідь на ноту МЗС Росії він вибачиться за свою негідну поведінку.

Та ви й самі на відео можете побачити, що він спершу бовкнув, а потім злякався. А далі вже не було куди сховатися, тож йому довелося догравати до кінця.

А мені здається, що українське МЗС і особисто в.о. міністра мали б відповідати на подібні запитання й ноти так, як відповідало МЗС РФ на протести України, коли Путін і Мєдвєдєв називали нашу країну “нєдогосударством” і “нєдоразумєнієм”, коли Путін дозволяв собі називати українського президента “мазуріком”, а “багіня” тим часом хіхікала поряд. МЗС Лаврова на ці протести відповідало просто: “пнх”. Так само маємо відповідати і ми їм.

І зараз не до дипломатії, не до культури і не до вихованості. Вони, росіяни, десятками і сотнями вбивають наших хлопців. Ми маємо право казати їм, що ми про них думаємо. А дещиця міг би це передати й особисто путінському камердинеру Лаврову. Від усієї України.

До речі, дивіться матчі ЧС-2014 . Побратими-вболівальники теж вважають Путіна… не дуже приємним чоловіком.

Олег Верешковський
wereshol@gmail.com

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь