Дивовижна подорож до Країни Мрій

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Вже одинадцятий рік поспіль Олег Скрипка та міжнародний фестиваль «Країна Мрій» збирають усіх охочих в гості на свій культурний простір. Цього року фестиваль радує своїх гостей 5 та 6 липня на новому місці – в парку «Феофанія».

Мистецький захід оновлюється, розвивається. Крім того, що він змінив свою постійну «прописку», ще й значно розширився: збільшилась кількість сцен та інтерактивних зон. «Країна Мрій» відкриває нові імена артистів, які представляють різні куточки світу. Головними подіями свята мрії стануть виступи музикантів. Натхненник і організатор фесту Олег Скрипка покаже свіжу програму «Забава», новий проект представлять гурт «Бумбокс» і Роман Гриньків. Приїдуть і зарубіжні гості: група з Нігеру «Toumast», поляки «Miazsz», серби «Earth Wheel Sky Band», кабаре-дует з Білорусі «Срібне весілля» та інші.

Традиційно на фестивалі гості мають змогу побачити різнобарвність етнічної та world-music на різноманітних майданчиках: «Велика Сцена», «Сцена Традиція» (раніше «Під стінами Лаври»), алея майстрів, дитячий майданчик, «Кобзарська Сцена», книжковий ярмарок, «Літературна Сцена», «Кримсько-татарська Сцена», «Місце Сили» (раніше алея здоров’я), майданчик Японського культурного центру, козацькі розваги, подіум «Етно Fashion».

Окрім того, організатори обіцяють багато нововведень. Зокрема, відвідувачам запропонують стати безпосередніми учасниками заходу ще на етапі підготовки, або навіть взяти участь у програмі. Це можуть бути майстер-класи, музичні виступи, виставки. Кожен, хто потрапляє на територію «Країни мрій», є її творцем, сказано на сайті фесту. «Ми вводимо механізм Спільні Кошти, щоб відвідувачі мали можливість прямого впливу на організацію фестивалю та здійснювали персональні інвестиції».

Інші нововведення фестивалю: відкрилась нова сцена “Театр-Кабаре”, вводиться “Обрядовий майданчик”, створено електронний простір “Етно-диско Лаунж”, виставки картин і фото. Також гостей столиці запрошують в наметове містечко.

Надія Саковська
nadin.che21@yandex.ua

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь