Оболонь залишиться без гарячої води

0 0
Read Time:40 Second

Частина Оболонського району столиці від сьогодні теж залишиться без гарячого водопостачання. Жителів про це попереджають наклеєними на двері будинків папірчиками.

Згідно з інформацією ЖЕО, гарячу воду відключають на період з 7-го до 22-го липня для проведення ПАТ “Київенерго” гідравлічних випробувань тепломереж. Утім, на офіційному сайті постачальника послуги такої інформації немає щодо вулиць Героїв Дніпра, Маршала Малиновського, Маршала Тимошенка, Північної, Оболонського проспекту.

Нагадаємо, що гідравлічні випробування тепломереж у столиці проводяться щорічно, і ще ніколи вони не закінчувалися у визначений термін.

Постачальник послуги попереджає, що під час гідравлічних випробувань на вулицях, подвір’х, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, може статися пошкодження підземних трубопроводів, від чого можливі провалини та викиди води на поверхню. Наближатися до таких місць небезпечно. Про викиди води та провалини необхідно негайно повідомляти за телефоном 1588 або (044) 202-15-88.

Український простір

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь