Допоможіть Україні!

0 0
Read Time:2 Minute, 14 Second

Україна перебуває в дуже складній ситуації. Кожного дня ми чуємо сумні звістки про загиблих героїв України. Ця запекла боротьба стосується кожного, оскільки ми всі прагнемо одного – мирного неба і процвітання нашої Батьківщини.

Нині наші солдати в зоні АТО потребують допомоги кожного з нас. Як практично допомогти? Є різні способи. Можна допомогти, зібравши пакунок для бійців, які день і ніч протистоять нападам окупантів. В посилці не потрібно передавати речі, які швидко псуються. Із продуктів харчування можна передати консерви, згущене молоко, протеїнові батончики, шоколадні батончики, чай, каву, шоколад. Із одягу необхідні: шкарпетки, нижня білизна, светри, футболки. Із ліків бракує знеболювальних і жарознижувальних засобів, еластичних бинтів, вітамінів. Також необхідні засоби гігієни. Збираючи пакунок, не забудьте вкласти підбадьорливого листа чи малюнок від себе.

Необхідна допомога і пораненим бійцям із зони АТО. Завжди є потреба в антибіотиках, антисептиках, гемостатики, шовний матеріал. Можна надавати також адресну допомогу – в соціальних мережах кожного дня публікують оголошення про поранених бійців і що саме їм необхідне.

Що краще оснащена армія, то важче ворогу перемогти. Наші солдати потребують оснащення, засобів захисту. Необхідні бронежилети, радіостанції.

На сьогодні все більше і більше сімей покидають зону АТО. Звичайно, кожному з них важко покинути свою домівку, і ми можемо їм допомогти – надати притулок, харчування.

15574

Кому ж передавати допомогу? Діє волонтерська сотня, яка має сторінку в соціальних мережах. Волонтерська сотня – це спільнота, що займається допомогою пораненим із зони АТО, вимушеним переселенцям, гуманітарною допомогою в зону АТО. Також є державна акція на підтримку української армії “Подзвони за номером 565 з мобільного”. Кожний дзвінок – додаткові 5 гривень допомоги. На сьогодні створено чимало організацій, які збирають кошти, медикаменти, харчі на допомогу військовим в зону АТО. Але перш ніж проявити свою допомогу, подумайте і проаналізуйте, до кого ви звертаєтесь, щоб не бути ошуканим. Останнім часом з’являються “волонтери”, що отримують зиск з наших пожертв.

Особливо варто звернутися до заможних громадян України. Допоможіть Україні, щоб держава не задизнулася, адже ворог наступає їй на горло! Пожертвуєте країні зі своїх мільйонів чи мільярдів, нашим воякам – тим, що воюють, і тим, що лежать в шпиталях і лікарнях. Допоможіть їхнім сім’ям. Адже на захист української землі йшли національно свідомі молоді люди, за принципом – то хто ж, як не ми.

Східна Україна здавна була заселена українцями, а після геноциду 1932-1933 років та Другої світової війни етнічних українців там залишилось значно менше. Землі українські заселили в основному росіянами. У цьому й причини негативного ставлення частини місцевих жителів до України. Якщо логічно подумати, то місцеве населення має воювати проти сепаратистів, але реально цього ми не бачимо. Біженці зі Сходу їдуть у всі куточки України, їдуть молоді хлопці, чоловіки. Чому вони не стають на захист своєї землі? Адже вони вже українці, незалежно від їхньої етнічної приналежності.

Українці, будьте патріотами, від робітника до мільярдера!

Богдана Коваль

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь