Через тиждень Оболонська набережна матиме зовсім інший вигляд

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

За тиждень Оболонська набережна кардинально зміниться, заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час спілкування з мешканцями Оболоні.

“Тут наставили наметів, вони людям заважають, торгівля незаконна, місто грошей не отримує. Ми взяли на себе зобов’язання привести Оболонську набережну у належний стан. Через тиждень вона матиме кардинально інший вигляд. Вам не доведеться маневрувати між стільцями, столами та МАФ. Торгівельні точки, що залишаться, матимуть гідний вигляд, не псуватимуть вулиці і не заважатимуть тим, хто гуляє набережною”, – наголосив Віталій Кличко.

Жителі Оболоні поскаржилися голові КМДА на відсутність громадських туалетів на набережній, захаращення МАФ і гучну музику.

Віталій Кличко зазначив, що голова Оболонської РДА, який теж доклав своїх рук до такого стану на набережній, вже звільнений.

Також місткий голова розповів, що чиновників, які видавали дозволи на торгівлю з порушенням норм законодавства, притягнуть до відповідальності.

“Декого з них вже звільнено. Якщо ми говоримо про люстрацію, то хочу зазначити, – люди, які зрадили довіру киян, не працюватимуть у столичній владі”, – підкреслив міський очільник.

В. Кличко доручив керівництву Оболонського району систематизувати торгівлю на набережній, прибрати незаконні МАФ і припинити продаж алкоголю. Раднику міського голови Дмитру Білоцерківцю доручив проконтролювати виконання цих завдань.

“Ми подовжуватимемо договори про оренду тим, хто має дозволи, але з вимогами: працювати відкрито і за правилами, платити в бюджет”, – зазначив Кличко.

Джерело: kiev.klichko.org

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь