Болгарські націоналісти стверджують, що Болгарія перебуває у стані війни

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

4 лютого 2015. – Голова болгарської націоналістичної партії “Атака” Волен Сідеров заявляє, що Болгарія перебуває у стані війни і пропонує спростити отримання громадянства етнічним болгарам, які проживають за кордоном, особливо в Україні.

Про це болгарський націоналіст Сідеров сказав на сесії парламенту.

“Ми перебуваємо у стані війни, і я постійно це повторюватиму”, – наголосив Сідеров.

За його словами, виступ міністра оборони в парламенті підтвердив, що в Болгарії триває мобілізація з метою розгортання військових дій проти Росії в Україні. На пряме ж запитання журналістів міністр оборони збрехав, тому, на думку лідера “Атаки”, він має піти у відставку.

Також Сідеров закликав парламентарів внести зміни до законодавства про громадянство, щоб дати можливість етнічним болгарам з України втекти на історичну батьківщину і не брати участі в антиросійській війні.

Сідеров підкреслив, що відмова від спрощення процедури набуття громадянства Болгарії свідчитиме про бажання депутатів посилати етнічних болгар на смерть за інтереси США.

Поки що немає реакції з боку Росії на те, що болгарський політик фактично підтвердив: Росія бере участь у війні на території України. Ознайомленість лідера болгарських націоналістів з позицією Росії сумнівів не викликає, адже Сідеров постійно спілкується зі “старшими братами” і навіть нещодавно брав участь у заходах в Державній Думі Російської Федерації. Під час свого виступу він відзначив, що чимало болгар дружні до Росії, але агенти Заходу затискають їм рота, не дають права висловитися. Сам Сідеров одержує від Росії дуже серйозну підтримку – і моральну, і матеріальну.

АНК

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь