Чеська армія купує прилади нічного бачення

0 0
Read Time:55 Second

За результатами тендеру визначено, що 2500 приладів нічного бачення Збройні сили Чехії придбають у вітчизняної фірми Pramacom-HT.

“Результат [тендеру] підтверджує, що чеські компанії з високоякісною продукцію можуть досягти успіху в умовах жорсткої міжнародної конкуренції”, – цитує слова міністра оборони Чехії Мартіна Стропницького портал Euro.cz. Празька компанія Pramacom-HT з пропозицією пристроїв Mum-14 перемогла пропозиції восьми інших підприємств.

“Ми отримуємо 2500 пристроїв Mum-14 для використання на шоломах, в руках і на стрілецькій зброї, і 625 адаптерів, що роблять з них бінокулярні пристрої”, – каже представник міністерства Яе Пейшек.

Пристрої надійдуть у війська у вересні. Надалі планується придбання ще 1600 таких приладів. Чеські військові вже мають досвід використання цього обладнання – майже тисячу Mum-14 було придбано для армії 2015 року.

Як раніше повідомляв “Український простір“, польська армія завершує еру “калашникова” й поступово переозброюється стрілецькою зброєю власного виробництва (подивитися фото і відео можна тут).

* * *

Володимир Криницький

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь