Чому Лободі в Україні нічого не світить

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Спроба в Одесі була її останнім концертом Світлани Лободи в Україні, більше їй ніде не дадуть заробляти в Україні.

Таку думку висловив один із організаторів акції проти концерту Лободи в Одесі Сергій Стерненко.

На запитання чи можна вважати мотиви заборони концерту Лободи політичними Сергій сказав, що це ближче до інстинкту самозбереження і здорового глузду.

“Давайте спочатку визначимось з тим, що таке «заборона через політичні мотиви». Це така заборона, котра здійснюється у зв’язку із боротьбою в сфері політики. В даному випадку, якщо казати про Дорна і таких, як він, то політична вмотивованість тут абсолютно відсутня. Це скоріше мотив, пов’язаний з інстинктом самозбереження, відмежуванням від усього, що пов’язано з Москвою, і просто здоровий глузд”.

Заперечив він і наявність якихось зв’язків з Тіною Кароль, яка буцімто стимулює акції проти Лободи, розчищаючи собі місце на естрадному Олімпі.

“Не виключаю, що протести проти якогось виконавця можуть бути комусь «в тему» чи навпаки, але моя відповідь — ні. Всі зірки, по котрим були або плануються протести, підпадають під неприйняття суспільством виключно за вказаними параметрами. Я готовий розглядати будь-кого, по кому є інформація. Задача максимум — видавити з нашого ринку всіх, хто співав в Криму або проявляв відкриту зневагу по відношенню до України під час війни. До речі, наша наступна протестна акція стосується виступу російського виконавця на ім’я МОТ 10 червня в Одесі”.

Активісти, за словами Сергія Стерненка, організовують протестні акції проти тих артистів, які порушують законодавство України.

“По відношенню до артистів-громадян України – гастролі по РФ, виступи на їх телебаченні чи публічна підтримка дій Кремля в час, коли ця країна веде проти нас війну, окупувала наші території та вбила понад 10 000 громадян. Це неприпустимо. За суттю своєю такі люди вчинюють зраду, бо їх шанувальникам прививається думка, що така поведінка – норма. Для таких людей можливість заробляти гроші своїми виступами в Україні має бути закрита”.

В останні дні травня Одеса стала ареною конфлікту навколо концерту Лободи в клубі “Ibiza” 28 травня. Після цього свій концерт, запланований у тому самому закладі 9 червня, скасував Іван Дорн.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь