Данія оголошує війну мігрантським гетто

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Прем’єр-міністр Данії Ларс Лекке Расмуссен заявляє, що може виникнути необхіднсть знести деякі будинки чи квартали й розселити їхніх мешканців – для боротьби з існуванням “паралельних громад” у Данії.

Фото: Wikimedia Commons

Про це прем’єр-міністр Данії сказав у своїй новорічній промові, інформує Document.no.

Раніше уряд запровадив спеціальні акти для розв’язання проблем інтеграції мігрантів, але 31 грудня Расмуссен зазначив, що потрібні точкові зусилля, спрямовані на житлові райони, де соціальний тиск нівелює данські приписи, закони й норми.

“Ми взяли за мету повністю усунути гетто. У деяких місцях доведеться знести будинки чи цілі квартали, а мешканців переселити в інші райони”, – сказав очільник уряду в своїй промові.

Уряд планує відновити змішані райони, де люди з різних національно-культурних спільнот контактуватимуть між собою.

Також прем’єр-міністр наголосив на потребі залучати дітей мігрантів до навчання в дитсадках.

“Ми розірвемо цей ланцюг, коли покоління за поколінням вони живуть паралельними громадами. Дитина має лише одне дитинство. Не можна забувати про це”, – зазначив Расмуссен, і додав, що Данія відкрита для всіх, хто “може й прагне” тут жити.

“Але я знаю, що багато з вас поділяють мою стурбованість людьми, які не бажають чи не можуть, зловживають нашою гостинністю. Це виклик нашому способу життя і нашій терпимості”, – сказав Расмуссен.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь