Дніпро стане транспортною артерією столиці

0 0
Read Time:58 Second

У Києві розробляють плани відкриття маршрутів річкового транспорту, що мають запрацювати вже навесні 2017 року.

Про це повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Сергій Майзель.

«Навесні, після сходження криги та відкриття навігації по Дніпру плануємо впровадження маршрутів річкового транспорту. На даний час Департамент транспортної інфраструктури КМДА займається розробкою нових маршрутів. Розглядається можливість задіяти як теплоходи, так і швидкісні судна. Варіанти маршрутів – від Річкового вокзалу з причалу № 10 до стоянки маломірного флоту “Riviera Riverside” та в напрямку Русанівської протоки, з одночасним влаштуванням навпроти Міжнародного виставкого центру тимчасового причалу з облаштуванням благоустрою території.

Розрахункова вартість квитка та частота курсування плавзасобів водного транспорту залежатиме від типу рухомого складу, які будуть використовуватись на маршруті. Проект буде реалізовано у весняно-літній період», – написав чиновник на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Як повідомляв «Український простір», КМДА планує залучати світовий досвід для створення столичної інфраструктури, брати приклад розумної організації міста з найкращих смарт-центрів світу.

Євген Шкодун

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь