Foreign Policy: Найбільший ворог України – її лідери

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Найгірший ворог України – її ж лідери. Про це на сторінках видання Foreign Policy пише британський журналіст українського походження Аскольд Крушельницький.

Автор зазначає, що керівництво України однаково ігнорує вимоги змін як з боку українців, так і з боку закордонних друзів. На його думку, невдоволення недостатньою допомогою з боку Заходу, поширене в Україні, є проявом хибної думки, буцімто “Захід вважає, що Україна відстоює його інтереси у протистоянні з Росією, а відтак на підтримку можна розраховувати за будь-яких умов”.

Але повільний темп реформ не означає, що українським владцям бракує енергії для розбудови системи “під себе”. В Україні розкрадається більша частина допомоги країн Заходу та МВФ, розповів журналісту нардеп від БПП Геннадій Карнацький, який також наголосив, що може підкріпити свої звинувачення доказами.

“Якщо уряд та президент не зможуть чітко продемонструвати реальних реформ (і ув’язнення усіх відомих злочинців займає тут не останнє місце), вони будуть винні в тому, що змарнували дорогоцінну нагоду побудувати гідне, демократичне та заможне майбутнє для власної країни – всупереч тому, що заради цього тисячі найкращих українців пожертвували життям”, – пише Крушельницький.

“Якщо вони думають, що така зрада не матиме наслідків, вони просто божевільні. І наступного разу, коли вони звернуться до Заходу по допомогу, можуть побачити, що лишились самі”, – попереджає автор статті.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь