ВПС Хорватії поки що не приймають відремонтованих в Україні МиГ-21

0 0
Read Time:44 Second

Міністерство оборони Хорватії прийме в експлуатацію літаки, відремонтовані українським підприємством “Одеський авіаремонтний завод” тільки після завершення всіх випробувань і усунення виявлених дефектів згідно з угодою про проведення робіт.

Хорватське Міноборони повідомляє, що у літаках виявлено витоки палива, не працюють радари та система упізнання, літаки не пройшли випробувань ВПС.

Згідно з угодою, капремонт мав закінчитися до 30 червня цього року, але він тривав довше, через що хорватська сторона має намір застосувати штрафні санкції, передбачені угодою. Окрім того, акти приймання-передачі буде складено лише після повного виконання підприємством усіх вимог угоди.

Поки що хорватська сторона прийняла один із дванадцяти літаків, які раніше належали Ємену, але потім були придбані Хорватією. Підприємство “Одеський авіаремонтний завод” виграло тендер на здійснення капітального ремонту винищувачів, але поки що не виконало більшості передбачених угодою пунктів.

До Хорватії прибули сім літаків з дванадцяти, п’ять досі перебувають в Україні, їхній ремонт ще не завершився, повідомляє jutarnji.hr.

Володимир Криницький

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь