«Ломка»: самозакоханий «журналіст» обізвав київських депутатів за проспект Шухевича

0 0
Read Time:53 Second

Любитель “вєлікой русской літєратури”, “Кієва Булгакова” і вишиванок назвав депутатів Київської міської ради “п*дараси”.

На своїй офіційній сторінці власник сайту “Гордон” і віднедавна телеведучий на одному з одіозних каналів гнівно висловився про перейменування проспекту Ватутіна на проспект Шухевича.

На думку цього “патріота”, почавши з Шухевича, далі треба назвати проспекти в Києві іменами Гітлера, Бормана, Геббельса й Герінга. Ті депутати, які голосували за це рішення – недоумки, сволота й “п*дараси! Да-да, п*дараси!”

Слід нагадати, що пан “журналіст” дуже любить фотографії себе, коханого, демонстративно двічі-тричі на рік одягає вишиванку і вважає себе патріотом України. При цьому його реакція на появу в Києві проспекту Шухевича нічим не відрізняється від реакції “регіональних Лєн” Лукаш і Бондаренко.

Зважаючи на його фразу “Путін буде задоволений”, можна припустити, що проспект Ватутіна викликав у головнокомандувача армії країни-агресора щонайменше печію, а з появою згаданих проспектів вона, нарешті, заспокоїться.

Як ми повідомляли, Київська міська рада планувала розглянути проект рішення про перейменування проспекту Ватутіна на проспект Романа Шухевича на сесії 18 травня, але з ініціативи фракції “Солідарність-БПП” питання вилучили з порядку денного.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь