Лукашенко запідозрив Москву в спробах приєднати Білорусь до Росії

0 0
Read Time:44 Second

Олександр Лукашенко занепокоївся тим, що під виглядом “глибокої інтеграції” Москва хоче інкорпорувати Білорусь до складу Росії.

Про це пише видання interfax.by.

“Я розумію ці натяки: отримаєте нафту, але давайте руйнуйте країну і вступайте до складу Росії”, – заявив Лукашенко на прес-конференції для російських журналістів в п’ятницю у Мінську.

“Я завжди питаю: такі речі в ім’я чого роблять? Ви подумали про наслідки? Як на це подивляться в нашій і вашій країнах, і міжнародне співтовариство? Як не так, то так інкорпорують країну до складу іншої країни”, – сказав білоруський очільник.

Причому те саме міжнародне співтовариство постійно нагадує панові Лукашенку про небезпеку загравання з Путіним. Так, торік колишній керівник Сейму Литви Вітаутас Ландсбергіс нагадав білоруському лідеру про російську загрозу на кордонах обох держав.

“«Захищаймося разом!”, – запропонував пан Ландсбергіс, адресуючи ці слова Лукашенкові під час виступу у Вільнюсі на урочистостях з нагоди 99-ї річниці відновлення литовської державності. Білоруський президент звернення проігнорував.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %