Моя душа співає українською. Я хочу, щоб це почули люди

0 0
Read Time:58 Second

“Це диво – моя душа співає українською. Я хочу, щоб це почули люди”, – сказав, представляючи пісню, в’єтнамський співак Кхань Чан.

Пісня “Якщо ти є” – вже другий україномовний сингл Чана з майбутнього українського альбому, презентований музичним онлайн-каналом MusicVideoUA.

Прем’єра пісні відбулася 3 березня. У короткому інтерв’ю в’єтнамський співак сказав, що планує видати українськомовний альбом, оскільки дуже багато в його житті пов’язано з Україною.

“Це буде мій дебютний альбом. Я почав займатися музикою з нуля відтоді, коли почав жити в Україні. Тоді я дуже старався знайти себе в музиці. Хотів би наголосити, що в цьому альбомі є дуже багато різних «кольорів», тобто, це ті відчуття, ті емоції, які я відчуваю весь час перебування в Україні. У піснях альбому переплітається як щось бадьоре й веселе, так і сіре та трішечки сумне одночасно. Усе, як у житті дорослої людини”, – прокоментував Чан.

Свого часу Кхань Чан викликав захоплення української публіки під час виступу в шоу “Голос країни”, де він здивував усіх знанням української мови.

“Я вивчив українську з поваги до України!”, – сказав Чан Куок Кхань у програмі, в журі якої сиділи всуціль російськомовні “звьозди”.

Як ви пам’ятаєте, нещодавно Чан представив також свою нову пісню “Розмова з морем“.

Євген Шкодун

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь