Найкрасивішого кота Хорватії 2016 кошеням знайшли на смітнику (ФОТО)

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

На початку березня Спілка фелінологічних товариств Хорватії оголосить підсумки минулого року й найуспішніших котів країни за 2016 рік.

Оголошення відбудеться протягом 4-5 березня під час виставок у центрі Westgate Shopping City, інформує Jutarnji.hr.

Цьогорічні переможці трохи підірвуть думку, що на змаганнях виграють тільки породисті коти з давнім родоводом. Як приклад успішних безпородних наводять історію Мак-Джека. Кошеня народилося в липні 2015 року, за кілька днів його викинули у смітник на заправці, де тваринку знайшла ветеринарна лікарка Тамара Стипетич. Жінка виходила кошеня і почала виводити на виставки, де руденьке зачарувало й суддів, і глядачів, неодноразово завоювавши титул національного чемпіона в своїй категорії.

Котик живе в одній родині з трьома собаками, їжаками й соньками. Дуже добрий і лагідний, а ще голосно мурчить, через що його людина часом замість Мак-Джека кличе його “Мурр”.

Під час щорічної виставки Мак-Джека оголосять найкрасивішим котом Хорватії 2016 року.

Як раніше повідомлявУкраїнський простір“, визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва, дозволити їм вільно жити в підвалах, на горищах і в інших місцях їхнього постійного перебування та знищувати гризунів вимагають жителі столиці. Натомість передвиборчі виступи Дональда Трампа не одного кота довели до паніки (дивіться відео).

Володимир Криницький

* * *

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь