Найвужчий будинок Бостона оцінили в $526 тис. (ФОТО)

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Чотириповерховий будинок має найбільшу ширину 3,15 м (10 футів 4 дюйми), лише п’ять дверей і коштує більше півмільйона доларів.

Цей чудернацький будинок має давню і дивну історію. Місцеві знавці розповідають, що в часи Громадянської війни у США старий чоловік залишив синам у спадок земельну ділянку. Поки один із синів був на війні, другий побудував на тій землі будинок, залишивши братові лише вузеньку ділянку.

Після повернення з війни другий брат спересердя збудував “Худий будинок” так, щоб той закривав братові усе світло, та ще й перекрив вентиляцію.

У реєстрі нерухомості Бостона цей будинок з адресою Гулл-стрит, 44, Норт-Енд з’явився 1874 року.

Місце розташування “Худого будинку” на карті Бостона

Зараз його власники Спенсер Велтон і Дженіфер Симонич. Як зауважує газета The Boston Globe, ці люди живуть “вертикальним життям”.

За останніми оцінками, вартість цього дивного будинку зросла до $526 400. Але власники поки що не планують його продавати.

Як раніше повідомлявУкраїнський простір“, у Бостоні американські науковці протестували проти політики адміністрації президента Трампа, спрямованої на скорочення видатків на розвиток науки.

Володимир Криницький

* * *

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь