Netflix знімає фільм про війну в Іраку за сценарієм ветерана (ВІДЕО)

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Ветеран війни в Іраку Кріс Росснер повернувся додому 2004 року й протягом наступних 10 років писав сценарій фільму, заснований на його власних переживаннях під час війни. 21 квітня прем’єра його фільму “Піщаний замок” відбудеться на каналі Netflix.

Одну з головних ролей грає Ніколас Голт, герой “Людей Ікс” і “Божевільного Макса”. Його персонаж – рядовий Метт Окр, який служить на околиці Бакуби, приблизно за 30 кілометрів від Багдада, під час запеклих боїв між іракською і американською арміями. Американці виконують важливу гуманітарну місію: ремонт насосної станції. Вони мають на меті завоювати довіру місцевого населення, і це їм слабко вдається. Іракці мають на меті вбивати американців, і це їм вдається значно краще.

Судячи з трейлера, який днями з’явився в мережі, Крісові Росснеру було в Іраку дуже нелегко, але фільм має бути непоганий. І навряд чи це стрічка, яка має закликати хлопчаків бігти на призовні пункти – надто тяжка правда показана.

У фільмі знімалися: Ніколас Холт, Генрі Кавілл, Глен Павелл, Логан Маршалл-Грін, Бо Напп, Ніл Браун-молодший, Паркер Соєрс, Сем Спруелл, Семмі Шейк, Томмі Фланаган.

Євген Шкодун

* * *

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь