Німеччина реагує на загрозу: бундесвер збільшує чисельність вояків

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Ухвалено рішення про збільшення чисельності особового складу Збройних сил ФРН до 198 тисяч.

На нараді департаменту кадрів було відзначено, що існує потреба в 5 тис. військових посад, тисячі цивільних посад і 500 посадах резервістів з можливістю негайного призову, повідомляє www.defence24.pl.

За підсумками минулорічної такої наради було вирішено створити протягом 7 років (до 2024 року) 7 тис. посад військовослужбовців і 4,4 тис. посад цивільних службовців. Після реалізації обох цих планів чисельність армії сягне 198 тис. військовослужбовців і 64 тис. цивільних працівників.

Міністр оборони Урсула фон дер Лаєн наголосила, що зараз Німеччині бундесвер потрібен, як ніколи, адже кількість загроз радикально зросла.

З офіційних даних бундесверу відомо, що зараз в німецькій армії служить 177 тисяч військовослужбовців, з яких 52 тис. кадрових, 116 тис. контрактників і 9 тис. добровольців.

Як повідомляв «Український простір», посадових осіб навчального центру бундесверу в Пфуллендорфі звинуватили в нелюдському ставленні до солдатів, приниженнях і сексуальному примушуванні. Сімох військовослужбовців на час розслідування усунули від виконання обов’язків.

Євген Шкодун

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь