Олег Тягнибок: Єдина «перемога» на зустрічі Порошенка з Трампом

0 0
Read Time:50 Second

Єдиною “перемогою” України на 15-хвилинній зустрічі президентів США й України, окрім омріяної фотосесії Порошенка з Трампом, є хіба сам той факт, що… зустріч таки відбулася.

Таку думку висловив голова ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

З його слів, український президент під час зустрічі з Дональдом Трампом не зумів або не схотів скористатися готовністю США підтримати альтернативу Мінським угодам, незважаючи на те, що заокеанські партнери прозоро на це натякали перед самою зустріччю президентів. У підсумку після зустрічі все залишилося на тих самих позиціях, що й до зустрічі. Порошенко вкотре заявив, що США підтримують… Мінські домовленості.

“Отож єдиною «перемогою» України на цій 15-хвилинній зустрічі, окрім омріяної фотосесії Порошенка з Трампом, є хіба сам той факт, що… зустріч таки відбулася”, – пише Олег Тягнибок.

“Рівно через півроку після того, як Трамп став президентом Сполучених Штатів Америки. Вдумайтеся: президент країни, яка вже четвертий рік воює, території якої окуповані, а люди гинуть щодня, через півроку таки домігся 15-хвилинної аудієнції в президента країни – гаранта нашої безпеки! І… нічого не змінилося”, – підсумовує голова “Свободи”.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь