Олександр Левченко завершив виконання обов’язків посла в Хорватії

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Олександр Левченко закінчив виконання обов’язків Надзвичайного і Повноважного посла України в Республіці Хорватії і в Боснії і Герцеговині (за сумісництвом).

З українцями і русинами Хорватії Посол попрощався через соціальну мережу “Фейсбук“.

“Шановна громадо,
Дорогі українці, русини в Хорватії!

Сьогодні, після завершення свого багаторічного дипломатичного мандату як Посла України в Республіці Хорватія, я залишаю Загреб і повертаюсь в Україну.

Останнє своє звернення на хорватській землі я хочу надіслати саме вам – українцям і русинам, нашим співвітчизникам.

За ці роки ми багато зробили разом. Безліч зустрічей, подій та розмов з громадою були важливою частиною мого перебування на прекрасній хорватській землі.

Дозвольте подякувати усім вам за співпрацю, готовність включатися у спільні справи, за те, що бережете українські традиції і робите все можливе аби Україну в Хорватії знали, любили і шанували.
Впевнений, що ми ще не раз зустрінемося в майбутньому і що нас чекає ще багато гарних спільних справ. На благо України і на благо Хорватії.

Усім вам, вашим сім’ям та близьким щиро бажаю успіхів, здоров’я та благополуччя”, – написав Посол.

Олександр Левченко послідовно розбудовував позитивний імідж України в Хорватії і Боснії і Герцеговині, часто й дотепно полемізував на шпальтах хорватської періодики з російськими дипломатами, які розпускали на Балканах пропагандистські плітки про Україну, зокрема, з послом Росії у Хорватії.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь