Парубій попередив про спроби зірвати підписання закону про мову

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

“Сьогодні у Засобах масової інформації з’явилася дуже тривожна новина, що якийсь самоназваний інститут звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з вимогою заборонити мені підписувати Закон про функціонування української мови, як державної”.

“На моє переконання, це цинічна спроба проросійського реваншу, – пише Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

“Останнім часом таких спроб стає все більше. Але зараз проросійська п’ята колона вчинила замах на закон, який українці чекали століттями, закон історичної справедливості – Закон про функціонування української мови, як державної.

В чому ворожий задум? Вони сподіваються, що суддя ухвалить рішення про заборону вчиняти будь-які дії, щодо Закону про функціонування української мови як державної, допоки питання не буде розглянуто по суті.

У вівторок, 14 травня на голосування Верховної Ради України будуть поставлені і провалені постанови про скасування голосування за Закон про мову і це відкриє для мене шлях для підписання цього Закону.

Я переконаний, що український суддя українського суду, усвідомлюючи свою високу відповідальність, не дозволить зірвати підписання Закону про мову. Адже він усвідомлює відповідальність перед Законом, українським народом та українською історією.

Запевняю, я як Голова Верховної Ради України і громадянин України Андрій Парубій не дозволю зірвати підписання Закон про функціонування української мови. За будь яких умов наступного тижня Закон буде підписаний і набуде чинності”.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %