Президентка Хорватії перенесла свою адміністрацію у Дубровник

0 0
Read Time:58 Second

Президентка Республіки Хорватії Колінда Грабар-Кітарович переїхала зі своєю адміністрацією зі Загреба до Дубровника.

25 жовтня відбулося урочисте відкриття президентської адміністрації у Дубровнику, інформує офіційний сайт Президентки Республіки Хорватії.

Колінда Грабар-Кітарович з посадовими особами Дубровника і Дубровницько-Неретвинської жупанії

Колінда Грабар-Кітарович прагне під час перебування у Дубровнику отримати повну картину життя у Дубровницько-Неретвинській жупанії і розробити плани розв’язання актуальних проблем регіону.

Президентка Хорватії відзначила виняткове значення Дубровника як туристичного центру, через що місто й регіон постійно стикаються з новими проблемами й завданнями, передусім – розбудови інфраструктури й безпеки.

Церемонія відкриття президентської адміністрації у Дубровнику

Укотре нагадала очільниця держави необхідність побудови мосту між двома континентальними частинами Хорватії, розділеними Боснією і Герцеговиною.

При цьому Грабар-Кітарович вважає, що не лише туризмом може заробляти Дубровник, слід розвивати інші економічні спеціалізації, створювати нові робочі місця.

“Перш за все маю на увазі розвиток малого суднобудування, землеробства, виноробства, рибальства й інших видів діяльності, пов’язаних з морем, що надзвичайно важливо для населення островів”, – зауважила президентка країни.

Дубровник. Старе місто

Усі фото: predsjednica.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь