Про що домовилися Порошенко і путін

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Офіційний веб-сайт президента повідомив, що Петро Порошенко обговорив режим повного припинення вогню з президентом росії путіним.

У телефонній розмові буцімто було досягнуто домовленості про режим припинення вогню на Донбасі. “Було досягнуто взаєморозуміння щодо кроків, які сприятимуть встановленню миру”, – сказано на веб-сайті президента України.

Якщо путін бере на себе сміливість говорити про припинення вогню, хіба це не означає, що за цей вогонь відповідає він? Хіба це не є доказом для Ради Безпеки ООН, для ОБСЄ, для всього світу врешті, що організатором воєнних дій на Донбасі виступає путін? Хіба не має це стати керівництвом до дії для всього світу?

Хіба може зараз хтось однозначно дати відповідь на запитання, що важливіше: зберегти життя наших вояків на Донбасі чи не допустити перетворення “Лугандоній” на суб’єкт переговорного процесу, що де-факто їх легітимізує? І хіба всі вже забули про анексію Криму і погодилися, що Крим таки російський?

Ніхто не хоче війни, ніхто не хоче, щоб гинули люди. Але чому миру доводиться досягати коштом України? Чи не варто тоді засилати українські диверсійні групи на Кубань і Кавказ, Вороніжчину й Курщину, організовувати там антимосковський партизанський рух? Якщо ніхто ні за які злочини не відповідає, то чому ми не робимо того самого, що робить пан ВВХ?

Анатолій Вишневський

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь