Путін розраховує на неодностайність Заходу

0 0
Read Time:48 Second

2 вересня 2014. – Свою політику Путін будує з розрахунку на те, що внутрішні суперечності між західними країнами не дадуть їм змоги одностайно і адекватно відповісти на його агресію щодо України.

Таку думку висловив депутат Європейського парламенту, колишній міністр закордонних справ Тоніно Піцула в інтерв’ю порталу Radio Slobodna Europa .

“Переконаний, що його (Путіна – АНК) розрахунок – на цілу низку слабкостей, серед яких і слабкість української центральної влади, і слабкість Вашингтона, який зараз більше сконцентрований на Близькому Сході, і слабкість ЄС, країни якого не мають чіткої одностайної позиції щодо російської агресії”, – каже депутат.

“Я вважаю, що Путін загострює становище в і навколо України з розрахунку також і на результати парламентських виборів, що призначені в Україні на жовтень. Звісно, він не очікує, що перемогу на виборах отримає якась проросійська сила, але бажає наголосити на російських інтересах у країні і сподівається, що в пардамент прийде більшість, схильна до мирних перемовин з Москвою, зважаючи на неможливість Києва військовим шляхом перемогти у конфлікті на сході”, – сказав Тоніно Піцула.

АНК

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь