Путінських байкерів до Польщі і пустили, і не пустили

0 0
Read Time:42 Second

Десятьох членів байкерського клубу “Нічні вовки”, які намагалися в’їхати на територію Польщі через пункт пропуску Тереспол, не пустили в країну.

Як повідомляє портал Onet , Прикордонна Варта Республіки Польщі пропустила на територію країни двох байкерів, натомість десятеро одержали відмову “через невиконання необхідних вимог”.

Міністерство закордонних справ Польщі надіслало Російській Федерації ноту про відмову на в’їзд до країни групи мотоциклістів, серед яких перебували і члени байкерського клубу “Нічні вовки”.

За інформацією Прикордонної Варти, мотоциклісти не надали обов’язкових даних про місце перебування в Польщі, маршрути руху країною, плани тощо.

За заявами “Нічних вовків”, вони збиралися перетинати польський кордон малими групами в різних місцях, щоб на 16.00 зібратися в колону у Варшаві. Поки що польська сторона повідомляє про єдиний випадок спроби байкерів заїхати до Польщі.

Кілька днів тому стало відомо, що в Москві спалили нічний клуб, де регулярно збиралися на свої “тусовки” “путінські байкери”.

Український простір

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь