Радикальний націоналіст став кандидатом у президенти Сербії

0 0
Read Time:52 Second

Республіканська виборча комісія Сербії на засіданні 6 березня оголосила про визнання ще одного політика кандидатом у президенти й про нові правила роботи виборчих комісій.

На засіданні 6 березня 2017 року Республіканська виборча комісія оголосила рішення про визнання кандидатом у президенти Республіки Сербії Воїслава Шешеля, професора університету Земуна, голову Сербської радикальної партії, інформує сайт РВК.

Кандидатуру Воїслава Шешеля висунула Сербська радикальна партія. На підтвердження подання надано 12 976 підписів виборців.

Комісія оголосила, що партія, яка висунула Шешеля кандидатом, має право на включення своїх представників до виборчих комісій.

Воїслав Шешель – сербський радикальний націоналіст, перебував у опозиції до влади СФРЮ, брав участь у війнах на території Югославії 1991-1995 рр., звинувачувався у воєнних злочинах. 2016 року виправданий за всіма пунктами звинувачення.

Раніше комісія оголосила кандидатами в президенти Сербії чинного прем’єр-міністра Александара Вучича й Сашу Янковича.

Володимир Криницький

* * *

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь