Російський депутат прокоментував заборону російських сайтів і пошився в дурні

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Коментуючи дії української влади з блокування російських сайтів, депутат Держдуми одночасно визнав російську державну машину “тупою і нераціональною”.

“В інтернеті діяти заборонами тупо і нераціонально, люди так чи інакше знайдуть способи їх обходити”, – прокоментував депутат Державної думи Росії з українським прізвищем Ревенко новину про майбутнє блокування доступу до багатьох російських сайтів і сервісів. Слова депутата наводить 24tv.ua.

Таким чином російський депутат визнав, що вся російська державна машина, спрямована на боротьбу зі свободою висловлювання в інтернеті – тупа й нераціональна. До складу цієї машини належать сама Держдума, усі російські суди, прокуратури, “Роскомнадзор”, “Єдиний реєстр заборонених сайтів”, ФСБ, і купа інших державних і місцевих органів влади. До російського “Єдиного реєстру заборонених сайтів” внесено вже понад 70 тисяч сторінок і цілих сайтів, саме ж блокування може бути введене в дію за клопотанням мало не будь-якого органу влади РФ.

За коментарі чи репости в Росії вже не раз засуджували до умовних і реальних термінів позбавлення волі.

Окрім цього, російська влада провадить цілеспрямовані заходи для знищення будь-якої анонімності користування інтернетом.

Чи вважає депутат, що працює в “тупому і нераціональному” державному органі “тупої і нераціональної” держави? Навряд. Для нього “тупо і нераціонально” лише те, що обмежує російський вплив на інші країни.

Реакція російських можновладців на рішення РНБО свідчить: рішення правильне.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь