Розчарування Трампом має свою сторінку в Twitter

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Сторінка Trump Regrets у мережі мікроблогів Twitter збирає твіти всіх, хто шкодує, що голосував за Трампа.

Зараз сторінка, яку завела Еріка Багума, 23-річна студентка соціальної антропології з канадського Королівського коледжу у Галіфаксі (Нова Шотландія), має понад 230 тисяч послідовників. Здебільшого вона колекціонує твіти, де виборці Трампа пишуть, як вони шкодують, що голосували за нього.

«Я голосувала “за”, але серйозно: робіть вже роботу, яку я вам допомогла отримати, і звільніть Twitter від дурних коментарів, наче вам 5 років», – пише, наприклад, Джулі Віттінгтон.

А Джошуа пише: «Я голосував за Трампа, щоб зробити Америку знову великою, не для того, щоб призначати російських агентів радниками з нацбезпеки. Мене одурили».

Зараз таких твітів понад 1500. Очевидно, що деякі з них написано так званими «тролями», але значна частина – реальні емоції реальних людей, які розчаровані поведінкою свого президента.

Як повідомляв «Український простір», у США в четвер організовано протестну акцію проти політики президента Трампа, спрямованої на обмеження імміграції. До акції приєдналися всі великі міста країни. Назва акції – «День без іммігрантів».

Євген Шкодун

Стежте за новинами на нашій сторінці у Facebook, Twitter і VK.com. Поділіться цією новиною з друзями!

Ви можете повідомити нам новину, надіслати свою статтю або стати блогером чи вести колонку на сайті «Український простір». Пишіть нам: ukrnetinfo@yahoo.com

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь