«Русский мир» захопив ще частину Києва

0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

У серці української столиці встановлено новий пам’ятник колоніальної залежності від північного “брата”.

Maksymus пише: У Києві росіяни віджали ще одну точку міського простору. В Маріїнському парку, традиційному місці українофобських зібрань, “група киян” з каналу “Інтер” встановила півтонний пам’ятник Анні Ахматовій з написом російською: “Великий поэт. Навеки”.

Канал “Інтер”, що досі є потужним провідником московського впливу, навіть після скандалів із українофобними випусковими редакторами, дивом залишається в українському ефірі, і ще більшим дивом має можливість встановлювати тут знаки огидного російського світу.

Як відбувається присвоєння і маркування колорадськими кольорами київського простору, підлотне протягування верблюдів крізь голчане вушко, найкраще розповість пряма мова з урочистого відкриття:

“Мені здається, дуже символічно, що саме в наші дні, в наш час, ми відкриваємо цей пам’ятник, — сказала Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. — На жаль, наша країна і наше місто переживають скрутні часи, коли багато хто зрікається свого минулого і свого коріння. Багато хто, але не всі. У Ахматової є вірші, які всім нам необхідно перечитати сьогодні. Своєю творчістю, своїм життям вона показала, що таке вірність. Анна Ахматова була вірна собі, своєму таланту, своїй Батьківщині, і жодного разу, ні за яких обставин цього не зрадила. І я дуже рада, що сьогодні в центрі Києва з’явився пам’ятник Анні Ахматовій. Спасибі всім причетним до цього”.

Читайте також: «Булгаковці» пішли в наступ проти українських топонімів

Війна Московії проти України з тисячами загиблих була названа “скрутними часами”, в які дехто “зрікається свого минулого”, і тому треба брати приклад з російського поета-українофоба, яка була “вірна собі, своєму таланту, своїй Батьківщині”. Хіба не зрозуміло, що тут названо “Батьківщиною”, що “своїм минулим”, а що таке “наша країна”? Гібридна війна не потребує прямого називання, поети й письменники чудово дотягуються туди, куди не дострілюють бандити.

“Важливо пам’ятати, що ми живемо в тому числі і в місті Анни Ахматової”, — зазначив Антон Нікітін, головний редактор телеканалу “Інтер”.

Ні, це не так. Ми живемо в місті анти-Ахматової, яке досі не видралося, і так важко видирається з колоніального світу російських поетів і письменників. Проти нас, проти нашого — не їхнього! — світу, проти нашої — не їхньої! — історії і пам’яті вони ведуть свою інформаційну війну на знищення. І встановлення чергового пам’ятного знаку російської колоніальної присутності є свідченням, що кияни досі системно не здатні відбивати цілком зримі гібридні військові дії в самісінькому центрі Міста. За наслідками, встановлення таких пам’ятників – сумніше за вибухи легкових автомобілів полковників спецслужб.

Це, звісно, не назавжди, як сподіваються ті, хто веде проти нас таку гібридну війну, але це ще надовго. Колись знесення цього пам’ятника найкраще засвідчить нашу перемогу. Назавжди.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь