«Rzeczpospolita» опублікувала плани вишколу Військ територіальної оборони Польщі

0 0
Read Time:41 Second

Міністерство національної оборони Польщі запрошує колишніх військових фахівців долучитися до команди наставників Військ територіальної оборони. Навчання проводитимуть також інструктори зі США.

Військові територіальної оборони вчитимуться виживати у складних умовах, провадити спеціальні операції, діяти одноосібно та в складі підрозділів, повідомляє «Rzeczpospolita».

Вишкіл вестимуть офіцери спеціальних військ та американські інструктори. Набір до Військ територіальної оборони формально ще не розпочався, проте командування цієї формації уже готує плани бойового навчання.

На першому році всі військовослужбовці територіальної оборони вивчатимуть основний курс виживання і бойової діяльності, снайперську підготовку, тактику партизанських дій.

– Для хорошого вишколу потрібні добрі кадри з солідним бойовим і викладацьким стажем, – кажуть у штабі ВТО. Зокрема, чимало польським спецпризначенців готували військові підрозділи армій Афганістану й Іраку. Ці люди вже готові працювати викладачами навчального центру тероборони.

Також військові проходитимуть загальновійськову та медичну підготовку і деякі спеціальні курси, наприклад, альпінізму для гірських підрозділів.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь