Сербія даремно сподівається на Путінову підтримку, – Саманта Пауер

0 0
Read Time:52 Second

Колишня амбасадорка США в ООН Саманта Пауер заявила, що ті політичні діячі в Сербії і Республіці Сербській, які розраховують на допомогу Путіна, дуже помиляються.

Зі слів Пауер, путінська Росія має далекоглядні плани на балканський регіон, але в результаті ці плани зазнають краху, про що варто серйозно поміркувати сербським політикам, які у більшості своїх вчинків озираються на Москву. За її оцінкою, ці діячі небезпечно помиляються, розраховуючи на міць Росії, оскільки РФ економічно не витримає навіть самої постійної демонстрації сили.

Пані Пауер наголосила, що хотіла б застерегти всіх балканських націоналістів, які ставлять на Путіна, мріючи, що він підтримає їхні прагнення абсолютної влади, від таких короткозорих мрій.

Саманта Пауер переконана, що врешті-решт адміністрація Трампа після певного періоду загравань і компліментів з Путіним повернеться до реальної політики щодо Росії і її сателітів.

«Факт у тому, що президент Путін знищував своїх опонентів, тиснув на журналістів, привласнив частину України й підтримав сирійську владу, яка труїла свій народ газом. У біографії пана Путіна надто мало чинників, які відповідають американським інтересам і американським цінностям», – наводить слова Пауер агентство «Танјуг».

Володимир Криницький

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь