Сербія планує рятувати Росію від голоду

0 0
Read Time:47 Second

21 серпня 2014. – Уряд Сербії вважає, що можливість експортувати до Росії продукти сільського господарства — “унікальний шанс”, якого не можна втрачати.

Про це заявила міністр сільського господарства та захисту навколишнього середовища Сербії Снежана Богосавлевич-Бошкович, повідомляє Kurir.

За словами міністра, Російська Федерація (через запроваджені нею є самою санкції на постачання продуктів з країн ЄС. – АНК) зацікавлена ​​у пошуку нових постачальників продовольства. особливо гостра потреба Росії у продуктах тваринництва та городництва і садівництва.

Сербська урядниця заявляє, що Сербія готова продавати в Росію стільки продукції, скільки зможе виробити. Утім, Росія ще навіть не зняла заброни на експорт із Сербії свинини, оскільки Россільгоспнагляд “висловив підозру”, а чи не вироблена та свинина у ЄС, і завезена через Сербію. Тож Сербія насправді теж має збитки від дій Росії, але не втрачає надії, що колись Росія віддячить добром.

Натомість зараз Сербія платить російському “Газпрому” чи не найвищу ціну за природний газ, хоча й наполягає на будівництві “Південного потоку”, від якого відмовилася Болгарія.

Андрій Чорний

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь