Сербський політик назвав українського посла «г*вном»

0 0
Read Time:51 Second

Немає ніяких сербських найманців на Донбасі. У російській Донецькій області воюють сербські добровольці на сербській землі.

Таку заяву зробив сербський політик Воїслав Шешель в залі парламенту Сербії, інформує “Політична газета“.

“Ця земля – Слов’яносербія. У середині 18-го століття її заклала російська цариця Єлизавета Петрівна. Є ще одна сербська земля під окупацією українських нацистів – Нова Сербія на території нинішньої Кіровської області (тут Шешель продемонстрував свою компетентність – область називається Кіровоградською. – ред.)”, – каже лідер Сербської радикальної партії.

Далі Шешель розглядає висловлені українським послом в Сербії О. Александровичем факти російського втручання у внутрішні справи балканських держав і намагається довести, що Росія всім балканським братам “допомагає”.

“Після таких заяв Олександру Александровичу нічого робити в Белграді. В серці країни він дозволяє собі брехню і наклеп на сербський народ, і Сербія це допускає. … Чому Сербія боїться г*вна на зразок Олександра Александровича, і не депортує його екстрено зі своєї території?”, – вигукує Шешель.

Як ми раніше повідомляли, заявами українського посла Александровича був невдоволений і президент Сербії Александар Вучич, який у відповідь звинуватив Україну у недотриманні прав національних меншин.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь