Прем’єр Словаччини не вірить у вступ України до НАТО і ЄС

0 0
Read Time:54 Second

2 грудня 2014. – Україна не готова до участі в євроатлантичних інституціях, таких як НАТО і Європейський Союз.

Про це прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо сказав під час онлайн-конференції з читачами сайту часопису Hospodarske Noviny.

Він вважає, що Україна зараз перебуває не у найкращій ситуації. Висока інфляція, проблеми в економіці, нестабільність у владних колах і неоднорідність громадської думки – це все значні проблеми.

Вступ до спільноти передбачає здійснення певних змін і проведення реформ. теперішній рівень життя в Україні значно нижчий за словацький. Реформування економіки ще погіршить життєвий рівень.

“Я не вірю, що Україна зможе швидко і безболісно провести реформи. Мені бачиться, що це забере 15–20 років”, – сказав Фіцо.

Ситуація в Україні становить загрозу і для Словаччини , наголошує прем’єр. Словаки потребують такої України, де люди спокійно і заможно житимуть і не муситимуть воювати.

“Якщо ж в Україні почнеться повномасштабна війна, то постраждає і Словаччина. Про це потрібно пам’ятати”, – наголосив Роберт Фіцо.

Раніше словацький очільник уряду заявив, що схвалює прагнення ЄС допомогти Україні у протистоянні з Росією, і наполягає на виконанні зобов’язань Словаччини щодо продажу газу в Україну, повідомляє uainfo.org.

АНК

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь