Словаччина не прийматиме біженців-мусульман

0 0
Read Time:52 Second

Після подій новорічної ночі в Кельні (Німеччина), коли біженці з мусульманських країн зґвалтували десятки німецьких жінок, прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо оголосив повну відмову приймати мусульманських мігрантів.

“Ми не хочемо, щоб у Словаччині сталося те, що коїлося в кількох містах у Німеччині”, – сказав Фіцо 7 січня, передає aktuality.sk. Тепер, каже голова словацького уряду, Словаччина не лише заперечуватиме проти обов’язкових квот на приймання мігрантів для країн ЄС, але й протидіятиме утворенню замкнутих мусульманських спільнот в країні.

На тлі міграційної кризи Велика Британія може посилити контроль пересування громадян ЄС в країні. Зокрема, критику з боку угорського очільника уряду Віктора Орбана викликала пропозиція британського прем’єра Девіда Кемерона вважати мігрантами прибульців з інших країн ЄС.

З огляду на останні події посилюється протидія міграції у Польщі. Віце-прем’єр польського уряду Петр Глинськи заявив, що міграційна служба РП віднині уважніше ставитиметься до вивчення прохань про надання притулку в країні. “Польща хоче допомогти жертвам війни на Близькому Сході – жінкам, дітям, людям похилого віку. Але ми не бачимо підстав надавати притулок молодикам на кшталт “героїв” подій у Кельні”, – сказав польський посадовець.

About Post Author

prostir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь