Указ про блокування «ВКонтакті», «Однокласників» і «Яндексу» підписано

0 0
Read Time:50 Second

Президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про подовження санкцій проти низки фізичних і юридичних осіб.

Про це йдеться в указі від 15 травня.

У списку, що додається до рішення РНБО, перебуває 1228 фізичних та 468 юридичних осіб.

У додатку до рішення сказано, що здійснюватиметься “заборона Інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів «Mail.ru» (www.mail.ru) та соціально-орієнтованих ресурсів «Вконтакте» (www.vk.com) та «Одноклассники» (www.ok.ru)”. Також вводиться блокування до ресурсів групи “Яндекс” і “Яндекс.Україна”.

26 квітня Кабмін запропонував РНБО продовжити строк застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) у зв’язку зі збройною агресією Росії проти України, сприянням та фінансуванням нею терористичної діяльності, що призвело до порушення територіальної цілісності країни, прав і свобод її громадян, тимчасової окупації частини території, численних людських жертв, реальним і потенційним загрозам національним інтересам, національній безпеці і суверенітету України.

Як ми раніше повідомляли, радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк обґрунтував необхідність обмеження доступу до російських соціальних мереж українським громадянам.

About Post Author

Євген Шкодун

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Залишити відповідь